Informacije:

Poštovani kolege estradni umetnici, yumidiagencija.org je jedinstveno mesto na kome bez ikakvog napora možete da stupite u direktan kontakt sa autorima tekstova pesama i muzike.

Da bi izvršili pregled, odnosno preslušavanje prezentovanih autorskih dela potrebno je da postanete naš član.

Da bi postali član yumidiagencija.org kliknite ovde.

 

IZVOĐAČI

U kom delu sajta mogu da preslušam i pregledam ponuÄ‘ene pesme?

Sve pesme koje su njihovi autori prezentovali radi prodaje dela se nalaze u sekciji "Market". Ukoliko niste registrovan član yumidiagencija.org sajta, potrebno je da se učlanite kako bi bili u mogućnosti da pregledate ponuđena dela. Da bi se registrovali kliknite ovde.

Nemam vremena da preslušavam i pregledam sve pesme, postoji li način da vidim samo ona dela koja me potencijalno zanimaju?

Da. Razvili smo napredan sistem klasifikovanja dela po žanru ili tematici, duhu ili nameni. TakoÄ‘e je moguće filtrirati prikaz dela tako da pregledate samo tekstove ili samo muziku. Dela koja pregledate možete da sakrijete ukoliko Vam se ne sviÄ‘aju i na taj način napravite izbor dela koja su ušla u Vaš uži izbor, a zatim je dovoljno jednim klikom poslati zahteva za kontakt sa autorom, radi daljih direktnih dogovora.

Da li yumidiagencija.org uzima proviziju za promet delima?

Yumidiagencija.org je neprofitna organizacija koja ne uzima nikakvu naknadu ili proviziju za promet autorskim delima.

Zašto moram da se učlanim i pošaljem vam kopiju ličnog identifikacionog dokumenta?

Yumidiagencija.org želi da maksimalno zaštiti delo autora, odnosno da pruži punu pravnu sigurnost svim svojim članovima. Zato smo razvili sistem koji prati kretanje članova kroz sekciju "Market" radi prikupljanja informacija ko je i kada pregledao koje delo. Pristup neidentifikovanim licima u sekciju "Market" i sekciju "Moj Panel" je, dakle, strogo zabranjen.

Da li pružate i pravne usluge u vezi prometa autorskim delima?

Yumidiagencija.org pruža pravnu pomoć ukoliko ste sklopili dogovor o kupovini nekog dela. Sklapanjem Ugovora o autorstvu zaštitićete i sebe i autora od eventualnih naknadnih komplikacija i mogućih sporova.